Kviečiame į Aurikos Pilionienės ir Flavijaus Piliponio tapybos bei fotografijos darbų parodą! Šį penktadienį, balandžio 22d. 19 val. Beepart kūrybinėse dirbtuvėse vyks parodos atidarymas.

Apie autorius:

Menininkė Aurika Piliponienė, gimė, gyvena ir kuria Vilniuje. 

Vilniaus Dailės Akademijos magistrė.
Personalinės parodos Lietuvoje, Olandijoje ir Jungtinėse Valstijose. 
Dailininkė atstovaujama galerijose Lietuvoje ir Niujorke.

Aurika tapo naudodama viena seniausių tapybos techniku - tempera. Menininkė studijavo architektūrą, tai atsispindi ir jos darbuose - juose galima pastebėti schematiškumo, tam tikrų formų, struktūros ir architektūrinių detalių. tapyba įprasminta simboliais kurie lydi mus visa gyvenimą - tai kelionė, metu laiku kaita, gamtos formų tobulybė, laukimas, viltis ir susikaupimas.

Aurikos Angelai iškeliavo į Lietuvos, Švedijos, Suomijos, Prancūzijos, Vokietijos, Anglijos, Jungtinių Valstijų, Australijos ir Olandijos privačias meno kolekcijas. 

“Kelionės tapo neatskiriama mano gyvenimo dalimi. Nesvarbu ar toli ar arti nukeliauju – visa tai neišvengiamai įtakoja mano kūrybą.“, – sako dailininkė. – “Nauji įspūdžiai, kvapai, garsai ir sutikti žmones, tolimų kraštų koloritas randa vietos mano vizijose ir mano paveiksluose”

Daugiau Aurikos darbu galima pamatyti internete: www.aurika.puslapiai.lt

Fotografas, destytojas ir keliautojas Flavijus Piliponis, gimė, gyvena ir dirba Vilniuje.

Vilniaus Dailės Akademijos, Fotografijos ir medijos meno bakalauras. Personalinės ir bendros parodos Lietuvoje, iliustracijos įvairiuose kelionių straipsniuose visame pasaulyje. Fotografijos mokymų dėstytojas.

“Paprastai yra du būdai pažinti svetimą kraštą: pirmas - eiti į muziejų ir tyrinėti kaip šalis gyveno praeityje. Antras - eiti i gatvę ir matyti, kaip šalis gyvena dabar. Pradžiai renkuosi antrą variantą. Ir dar niekada nenusivyliau.
Norint pajusti kaip gyvena vieta kurioje tu svečias - buk gatvėje, tarp žmonių. Buk arti. Aplinkoje kur nejauku, nekomfortiška, kartais nesaugu ir ne visuomet švaru. Bet tikra. Žmonės, emocijos, kvapai, skoniai ir garsai. Tai įspūdžiai, kurie lydės mus visą gyvenimą. Ir tik tai yra tikras lobis ir turtai” – sako fotografas.

Daugiau Flavijaus nuotraukų galima pamatyti internete:www.aurika.puslapiai.lt

Maloniai kviečiame visus! Renginys yra nemokamas.
Parodą galite aplankyti darbo dienomis 10:00- 17:00val.